90 år gammelt

  • -

90 år gammelt

Her er min bestefar på tur med sine søsken og foreldre. Hvem de andre er vet jeg ikke. Jeg vet heller ikke hvor bildet er tatt, men de var nok på fisketur i Notodden distriktet en plass.

Jeg fikk bildet ut av ramma så forsiktig det lot seg gjøre, men noe av bildet var limt seg fast til glasset, heldigvis bare i kantene. Så ble det lagt på skanneren og slik ble det seende ut digitalt ubehandlet. Som dere ser er det falmet og har litt skader.

bjarnepåtur

Etter å ha justert litt på bildet, reparert skaden og tatt vekk noen flekker og skraper ble det seende slik ut.

bjarnepåtur2

pris for denne jobben kr 50


About Author

Ragnar Steinmoen

Hei! Mitt navn er Ragnar Steinmoen. Jeg driver dette nettstedet som et enkeltmannsforetak. Jeg har holdt på med forskjellige ting i mitt liv, men datamaskiner har bestandig vert noe som har fasinert meg siden slutten av 70 årene. Til å begynne med var det selve maskinene og jeg har nok skrudd på hundrevis av dem i årenes løp. Etter vert så ble det jobb som IT tekniker, der jeg kjørte rundt og hjalp folk med dataproblemer. Når det selskapet gikk konk, så begynte jeg med dette. Foto og fotoredigering har i de siste årene tatt mye av min tid. Jeg har noen ganger nesten ikke hatt timer nok i døgnet. Jeg gikk mitt første kurs i Photoshop når versjon 3 kom ut på 90 tallet. Etter det har det blitt mange kurs i dette programmet. Kurs i slideshow programmet proshow har det også blitt en del av. Jeg bruker i dag siste utgave av Photoshop og et wacom cintiq tegnebrett til å redigere og mekke bilder. Siste utgave av proshow for å lage slidshow. Det var litt om meg. Håper du kan få nytte av mine tjenester.