Arbeidere i Ovnshus

  • -

Arbeidere i Ovnshus

Dette bildet er noe mer skadet, så her trengs det litt mer jobb. Bildet er funnet på digitalmuseet.

ovnshus

Etter en justering av kontrast og lys og fjerning av litt flekker og skraper, fjerner jeg en del og og reparerer nederste del av bildet. Her kan selvsagt mer gjøres mer nøye, men slike bilder blir aldri så detaljerte som dagens bilder likevel. De er best å betrakte som mindre bilder, eller på litt avstand. Det går fort tid og kr om en skal være for nøye. Dette bestemmer den som leverer inn bildet.

ovnshus2

Pris for denne jobben kr 100.-


About Author

Ragnar Steinmoen

Hei! Mitt navn er Ragnar Steinmoen. Jeg driver dette nettstedet som et enkeltmannsforetak. Jeg har holdt på med forskjellige ting i mitt liv, men datamaskiner har bestandig vert noe som har fasinert meg siden slutten av 70 årene. Til å begynne med var det selve maskinene og jeg har nok skrudd på hundrevis av dem i årenes løp. Etter vert så ble det jobb som IT tekniker, der jeg kjørte rundt og hjalp folk med dataproblemer. Når det selskapet gikk konk, så begynte jeg med dette. Foto og fotoredigering har i de siste årene tatt mye av min tid. Jeg har noen ganger nesten ikke hatt timer nok i døgnet. Jeg gikk mitt første kurs i Photoshop når versjon 3 kom ut på 90 tallet. Etter det har det blitt mange kurs i dette programmet. Kurs i slideshow programmet proshow har det også blitt en del av. Jeg bruker i dag siste utgave av Photoshop og et wacom cintiq tegnebrett til å redigere og mekke bilder. Siste utgave av proshow for å lage slidshow. Det var litt om meg. Håper du kan få nytte av mine tjenester.